Direkta kostnader

  När ni ska bedöma inköpspriset är det mycket viktigt att jämförelsen mellan olika CAM system blir så rätt som möjligt, svårigheten ligger i att förstå vad som ingår i de olika paketen. En enkel fråga är - Vad får jag för pengarna? Vilka optioner behöver jag? Kan jag växa i systemet utan extra kostnader?  töver priset för CAM systemet finns kostnader för serviceavtal som ska täcka support och uppdateringar. Säkerställ att systemet utvecklas - hur ofta levereras en ny version? Sker det regelbundet? Tänk på att då ni använder CAD modeller från er konstruktionsavdelning eller från er kund är uppdatering av CAM systemet helt nödvändig då CAD systemen uppdateras regelbundet. form av support ingår i avtalet? Finns det flera nivåer i serviceavtalet? Vi erbjuder tre nivåer så att ni kan välja den nivå som passar er bäst. Återigen fasta priser är bra för helheten. Se upp med ”gratissupport” om det är gratis är det då verkligen värt något? tn Får vi regelbundna uppdateringar Hur får vNär ni ska bedöma inköpspriset är det mycket viktigt att jämförelsen mellan olika CAM system blir så rätt som möjligt, svårigheten ligger i att förstå vad som ingår i de olika paketen. En enkel fråga är - Vad får jag för pengarna? Vilka optioner behöver jag? Kan jag växa i systemet utan extra kostnader? 

Utöver priset för CAM systemet finns kostnader för serviceavtal som ska täcka support och uppdateringar. Säkerställ att systemet utvecklas - hur ofta levereras en ny version? Sker det regelbundet? Tänk på att då ni använder CAD modeller från er konstruktionsavdelning eller från er kund är uppdatering av CAM systemet helt nödvändig då CAD systemen uppdateras regelbundet.

Vilken form av support ingår i avtalet? Finns det flera nivåer i serviceavtalet? Vi erbjuder tre nivåer så att ni kan välja den nivå som passar er bäst. Återigen fasta priser är bra för helheten. Se upp med ”gratissupport” om det är gratis är det då verkligen värt något?

 

Ta med i checklistan

  • Kan vi växa i systemet
  • Får vi regelbundna uppdateringar
  • Hur får vi support

About Hexagon

Hexagon is a leading developer of software products servicing the woodworking, stone, and metal fabrication industries. As the world's largest provider of CAM software, Hexagon's brand portfolio includes a range of products across these industries.

_usuk it de hu pl se nl za cz sk jp kr cn no es